Route naar het park

Auto

Na aankomst van de veerboot op Terschelling, rijdt u vanaf de haven richting het dorp Midsland. U volgt de hoofdweg ongeveer 5 kilometer. U rijdt langs en door de dorpen Hee, Baaiduinen en door Midsland.
U volgt de borden “Midsland-Noord”.
In Midsland-Noord ligt na ongeveer 200 meter na de kruising, na het ET-10 gebouw, aan de rechterkant van de weg het recreatiepark “Noordkaap”.

Fiets

Na aankomst van de veerboot op Terschelling, fietst u vanaf de haven richting het dorp Midsland. U volgt het fietspad ongeveer 5 kilometer. U fietst langs en door de dorpen Hee en Baaiduinen.
Na het dorp Baaiduinen neemt u de eerste afslag linksaf.
In Midsland slaat u voor de kerk af naar links. U fietst nu ongeveer 1 kilometer naar Midsland-Noord.
In Midsland-Noord ligt na ongeveer 200 meter na de kruising aan de rechterkant van de weg de het recreatiepark “Noordkaap” (voorbij het ET- 10 gebouw aan de autoweg richting het strand)

Per openbaar vervoer

Na aankomst van de veerboot op Terschelling, neemt u buslijn “Paal 8”of vraagt u aan de buschauffeur welke buslijn er via Midsland-Noord, halte ET-10 gaat.
U stapt uit bij de halte ET-10. Als u de bus bent uitgestapt loopt u 50 meter naar links. Aan de rechterkant van de weg ligt het recreatiepark “Noordkaap”.

Heerenweg 42- 8891 HT Midsland Noord, chalet 58 Terschelling.

 

 

Contact

Prezzies Terschelling

WhatsApp 06-12755825

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode