Prezzies Duinland

Prezzies Duinland is ons nieuwste aanwinst (april 2018) Een geheel nieuw, ruimer 4 persoons chalet van 45m2.
 
Vanaf 2023 verhuren we ons ruime chalet uitsluitend nog voor maximaal 2 personen, helaas zijn honden en extra gasten in het luxe chalet niet toegestaan.1 baby welke nog in een kinderbedje slaapt is wel mogelijk
 
De ligging van dit park is gunstig, vlakbij het dorp Midsland, het Noordzee strand en het zoetwater duinmeertje bij Hee. Het park ligt tegen het Koreabos en het duingebied aan. Hier kunt u eindeloos wandelen. Voor kinderen is er veel te doen, speuren in het bos en andere faciliteiten. Tevens is er naastgelegen een mooi vliegerveldje.
U kunt bij het chalet 1 auto parkeren. 
 
 
Voor meer info en de ontwikkelingen van het chalet, zie making of.
 
Reserveren, beschikbaarheid en prijzien zie onze boekingspagina.
 

Het vakantiepark Duinland

Duinland is een nette, goed onderhouden vakantiepark.
 

     

 

Route naar het park

 
Auto

Na aankomst van de veerboot op Terschelling, rijdt u vanaf de haven richting het dorp Midsland. U volgt de hoofdweg ongeveer 5 kilometer. U rijdt langs en door de dorpen Hee, Baaiduinen en door het dorp Midsland.
U volgt de borden “Midsland-Noord”.
In Midsland-Noord ligt na ongeveer 200 meter na de kruising, na het ET-10 gebouw, hier gaat u linksaf, u rijdt tot het einde. 

Fiets

Na aankomst van de veerboot op Terschelling, fietst u vanaf de haven richting het dorp Midsland. U volgt het fietspad ongeveer 1 kilometer. U slaat bij het eerste kruispunt linksaf richting west aan zee, en gelijk het eerste pad rechts (het bos in). U blijft op dit fietspad, onderweg komt u links het Duinmeertje tegen en volgt de weg met een bocht naar links om het Duinmeertje heen, alsmaar doorrijden totdat u de eerste camping (aan de rechterzijde) tegenkomt is Duinland.

Openbaar vervoer

Na aankomst van de veerboot op Terschelling, neemt u buslijn “Paal 8”of vraagt u aan de buschauffeur welke buslijn er via Midsland-Noord, halte ET-10 gaat. 
U stapt uit bij de halte ET-10. Als u de bus bent uitgestapt loopt u rechtsaf, op de hoek zit een snacktent, hier gaat u rechtsaf en volgt u de weg tot het einde waar u eerst het landal park ziet, rechts hiervan zit Duinland. Deze wandeltocht duurt ongeveer 15 min.

 

Duinweg 95, 8891HR Midsland Noord Terschelling, Chalet nummer 54